Omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítõ készítmény az erek komplex védelmére!
A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a tengeri halak fogyasztása, melyek fontos étrendi forrásai a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak. A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez, csökkentik a vér koleszterin szintjét. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az EPA és DHA zsírsavak csökkentik a vér triglicerid szintjét. A készítmény szedése javasolt azok számára, akik kevés tengeri eredet? táplálékot fogyasztanak.
Nettó tömeg: 48 db 550mg-os kapszula (26,4g)
Az Omega-3 lágyzselatin kapszula többszörösen telítetlen zsírsavakat magas koncentrációban tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
Az erek komplex védelmére!
A mélytengeri halakból származó, kiváló minőségű Omega 3 zsírsavak rendszeres fogyasztásával jelentős mértékben fokozható a szív- és érrendszer védelme. Hozzájárulhatnak a védő koleszterin szint növeléséhez, és a káros LDL-koleszterin szint csökkentéséhez a vérben. Ezen túlmenően fokozzák a szervezet ellenállóképességét.
Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak - így a halolajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavaknak kitüntetett szerepük van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is. Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni.
Szemben a melegebb vizű halakkal, a mélytengeri halak nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozzák fel ezeket a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavakat.
"Az omega-3 zsírsavak szükségesek a magzat és a csecsemő optimális fejlődéséhez, növekedéséhez.
A várandós anya megfelelő omega-3 zsírsavellátottsága befolyásolja a méhlepény és a tejmirigyek fejlődését, csökkenti a koraszülés veszélyét. A terhesség 3. trimeszterétől és a szoptatás alatt az anyatejből, az esszenciális zsírsavak (mind az omega-3 ból származó DHA, mind az omega-6-ból származó AA) beépülnek a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, biztosítva a csecsemő optimális látás élességét és szellemi fejlődését."
Dr. Barna Máriaa Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke
Tagi ár:
VIP ár:
Klikk az árúházra….
Bal oldalon..
-Exkluzív termékek
-Étrend-kiegészítők